(O2) Które ze znanych fel wybrać AEZ, ENZO, DEZENT? zdjęcia!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • HisExcellency
    Classic
    • 2011
    • 12

Zamieszczone przez loyd
    Jaja to by były, jakby pomimo wzrostu cen skody i obniżki VW ludzie ciągle woleli skodę ...
    Mówie wam że tak właśnie będzie bo Skoda to prawie to samo co Audi w przeciwieństwie do Seata .. .tak że pomylili się z tymi naklejkami na Seatach : Audi brand group ... jeszcze będa je przeklejać ... a ja tymczasem pozwoliłem sobie na taki upgrade http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=40780
  • aLBATROS
    Ambiente
    • 2010
    • 104

Witam chciałbym poznać wasz stosunek do malowania felg aluminiowych oczywiście w profesionalnej firmie. Mianowicie znalazłem fajne felgi (niestety made in china i raczej firma skrzat) są one chromowane wiem ile wart jest ten chrom ale chciałbym je pomalować na czarną perłę bo mam OII (beż sachara).

Na co narażam się kupując takie fele bez "rodowodu"?

Aha no i czy ma ktoś foty OII (lub podobnego gabarytami samochodu) na AEZ Wave, Enzo H lub czegoś podobnego ale na 16". Deznt F i RE odpadają, Dezenta F miałem kupić chociaż wszyscy mówili ze cała Polska na nich śmiga ale dzisiaj zobaczyłem że u mnie pod blokiem stoi fura na takich felgach czyli mieliście rację. A RE wyglądają na małe.

Z góry dzięki za pomoc.

Komentarz

• baca10
      RS
      • 2009
      • 6225

aLBATROS, zrezygnuj z chinszczyzny, pierwsza dziura i juz mozesz miec felunek powaznie krzywy lepiej dozbieraj kase i zainwestuj w cos z "rodowodem".

Komentarz

• aLBATROS
        Ambiente
        • 2010
        • 104

A jaki model felg polecacie z powyższych napisanych prze zemnie, a może coś innego jeśli tak to co?

Komentarz

• Krzysiek25
          Ambiente
          • 2008
          • 154
          • Octavia II combi (1Z5)
          • CAXA 1.4 TSI 122 KM

mam założone w mojej okcie aez wave 16", zrobię foto i wrzucę bo się na nich imo super prezentuje.

Komentarz

• aLBATROS
            Ambiente
            • 2010
            • 104

Mogę jeszcze liczyć na te foty?

Komentarz

• meesha
              Ambiente
              • 2009
              • 145

enzo h to klasyk klasyków, po prostu musi wyglądać dobrze

mam takie u siebie, tyle że 15" (ale do O1 to jeszcze w miarę pasuje)

Komentarz

• Krzysiek25
                Ambiente
                • 2008
                • 154
                • Octavia II combi (1Z5)
                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

sorry, drugi dzień z rzędu wracam do domu po zmroku. Jutro będę wcześniej i zrobię wreszcie foty, powinienem się wyrobić wczesnym popołudniem.

edit Robaczek na 16" aez wave. Felgi są polakierowane w kolorze "ciemny chrom", jak są czyste mają dobrze widoczny połysk.
                Załączone pliki

Komentarz

Pracuję...